Koble

Vi er en del af Koble

De rette kvalifikationer, den gode service og det varige samarbejde


Koble er en sammenslutning af lokale el-installatører over hele Danmark. El-installatørerne er forskellige i størrelse og særpræg, men vi er alle dybt forankret i det lokale nærmiljø.


Vi samarbejder på tværs af Danmark om at styrke vores kendskabsgrad, arbejdsmetoder og erfaringer, så vi alle sammen står stærkere i vores nærmiljø.


Som en del af Koble kan vi hos Aage Langkjær forene den service, de nære relationer og den fleksibilitet, du er vant til at få fra os, med den ekspertise, de ressourcer og den synergi, der kommer fra et større fællesskab.

Alle de kompetencer, du har brug for – i dit lokalområde


Hos Aage Langkjær kender vi vores nærområde, og vi har et godt samarbejde med vores kunder. Vi har altid fokus på at udføre kvalitetsarbejde, du er fuldt tilfreds med, kombineret med god service og en tæt dialog.


Som lokal el-installatør synes vi, at vores gode forhold til kunden er ekstra vigtigt.


Vi har en mange forskellige kompetencer internt i vores firma, og vi prioriterer uddannelse og løbende efteruddannelse af vores dygtige montører.


Vi oplever da også, at langt de fleste opgaver, vi får ind fra lokalområdet, er velkendte for os og at de er inden for vores kompetenceområder. Men når vi en sjælden gang alligevel ser en opgave, vi ikke har dybtgående viden om, har vi mulighed for at trække på vores netværk i Koble og få en samarbejdspartner med den nødvendige erfaring til at løse opgaven sammen med os.

 

Koble er synonymt med sunde, veldrevne el-installatører


Koble-"familien" består udelukkende af stabile og sunde firmaer, der alle sammen bygger på kvalitetshåndværk og gode relationer til kunderne. Hvert firma håndplukkes og vurderes nøje, inden de træder ind i “familien”.


Derfor er Koble din garanti for at vælge en el-installatør med de rigtige kvalifikationer, den gode service og det varige samarbejde.


Læs mere om Koble på koble.dk.